the clubhouse network – ODENSE

Om os

Clubhouse er Ungdomshusets åbne ungemiljø, hvor du kan komme i din fritid og arbejde kreativt, legende og skabende teknikker og teknologier.

The Clubhouse netværket i Odense tilbyder følgende værksteder og faciliteter:

MakerSpace:
Ungdomshuset (14-25 år)
Hvor man kan skabe og konstruere ting og prototyper i forlængelse af MakerSpace har vi også et træ-og håndarbejdsværksted

Clubhouse:
Ungdomshuset (14-25 år)
Hvor man kan designe og producere grafiske prototyper.

Odense Science Lab:
Ungdomshuset (14-25 år)
Hvor man kan udforske naturvidenskabelige emner og lave eksperimenter.

Mobilt Makerværksted:
Som kan køres ud til skoler og events for at lave projekter og workshops.

TechSpace:
UC Højstrup (11-18 år)
Et klubtilbud med fokus på teknologi.

Coding Class:
Skoletilbud til 6. klasser i Odense Kommune
Undervisning i kodning på folkeskoler med fokus på en innovativ og kreativ proces for eleverne. Coding Class er skabt af en række medlemsvirksomheder i IT-Branchen og er iværksat med henblik på en fremtidig etablering af et Teknologiforståelsesfag i folkeskolen.

the clubhouse network – ODENSE

Derfor gør vi det!

Vi vil gerne lægge rammerne til et inspirerende og inkluderende miljø for unge, hvor de kan udforske og udvikle deres kreative og teknologiske færdigheder. Vi ønsker at tilbyde værksteder og faciliteter, hvor unge kan lære og arbejde med teknikker og teknologier på en sjov, legende og eksperimenterende måde.

Vores mål er at skabe et rum, hvor unge kan føle sig velkomne og trygge, og hvor de kan møde ligesindede og erfarne mentorer, som kan guide og inspirere dem i deres læring. Vi tror på, at alle unge har potentiale og evne til at lære og skabe noget fantastisk, og at vores rolle er at give dem mulighederne og redskaberne til at udvikle deres færdigheder og kreativitet.

Vi ønsker at være en del af en større bevægelse, som fremmer kreativitet, teknologisk innovation og entreprenørskab blandt unge i hele verden. Vi ønsker at være et forbillede og et centrum for udvikling og læring, hvor vores medlemmer kan opbygge viden, selvtillid og sociale færdigheder, som de kan bruge til at skabe en bedre fremtid for sig selv og deres samfund.

Vores vision er at være en åben, inkluderende og mangfoldig platform for kreativitet og teknologi, som inspirerer og udfordrer unge til at udforske deres potentiale og opdage nye muligheder i livet.

Hos os kan du lave stort set alt, der involverer en teknologi – robotter, kodning, plakater, flyers, lasercutting, programmering, spil, 3D print, T-shirt tryk, installationer og meget mere.  Det eneste, det kræver, er, at du har tiden og lysten til at lære. Du arbejder sammen med andre unge og voksne mentorer, der har den samme interesse som dig, og bliver en del af et verdensomspændende netværk af ca. 100 Clubhouses. Se de andre på  https://theclubhousenetwork.org