The Clubhouse Odense

UNGES KREATIVE PROTOTYPE OG DESIGN VÆRKSTED

Tech nørder

Maria Friis, leder af The Clubhouse

Leder af The Clubhouse

Maria koordinerer den daglige drift, projekter, events, undervisningshold, skoletjeneste og eksterne samarbejder. Hun tager imod jeres henvendelser, kontakt hende hvis I gerne vil have noget samarbejde i gang, eller ønsker at høre mere om nogle af vores ydelser.

Hans Chr. Arnklit

Technørd, kunster og grafikker

Hans Christian er en af Odenses markante lokale street art kunstnere og vores hus grafiker. Han ligger vægt på samskabelse, workshops og at arbejde praksisnært fordi det er en god måde at få de unge involveret i at lave byrumsinstallationer, grafik og fotokunst. I værktøjskassen finder vi laser cutter, grafiske programmer, t-shirt tryks og meget andet.

Ajith Christian

Velfærds ingeniør

Mette Fredsted Gram

Uddannet designer

Mette elsker at nørde med kunst og design på computeren, og har gjort det til “sin ting” at mixe nuttede pelsdyr og glitter med blotlagte hjerne og brækkede knogler. Hun er uddannet designer, er den sejeste frihåndstegner og laver alt muligt tech-art med børn og unge. Hendes værktøjskasse spænder bl.a. over tegning i Adobe Photoshop, illustration i Adobe Illustrator, animation i Adobe After Effects, stopmotion animation, smykker, lamper og alt muligt andet sejt på laserskæreren.

Jakob Rosenberg Basdekis Jensen

Værkstedsleder i vores makerværksted i kælderen

Jakobs indgang til The Clubhouse Odense, er det pædagogiske relationsarbejde. Han synes det fedeste i verden er at være kreativ med børn og unge, og at skabe værker og projekter i krydsfeltet mellem læring, teknologi og kunst. Han kan lære dig at lave en robot, at laserskære, arbejde med grafikprogrammer, lyd- og lysinstallationer og stopmotion film. Nåh ja, han er også billedkunstner og har en ustoppelig trang til at udvide sit private retrogaming museum.

Pernille Forsberg Bøjsen

Pædagog og kreativ

Pernille er uddannet pædagog og bruger sin baggrund i de kreative samskabelses processer, hun indgår i med byens unge. Hun er vild med at arbejde med sammenhænge på tværs af tid, teknologier og æstetikker, og at koble teknologi med traditionelle håndværk.

VELKOMMEN

Clubhouse er Ungdomshusets maker- og medieværksted. Her kan du få hjælp, inspiration og bruge udstyr til at arbejde med en masse teknologier. Du kan komme ind fra gaden i vores åbningstid, og få hjælp og sparring til mindre opgaver, og du kan melde dig på undervisningshold hvis du vil lære noget fra bunden, lave større projekter eller have god tid til at fordybe dig. Det eneste, det kræver, er, at du har tiden og lysten til at lære. I Clubhouse kan du blandt andet arbejde med:

     • Robot
     • Kodning
     • Spildesign
     • Mikrocontrollere
     • Grafiske produktion
      Print, skæreplotter, T-shirt tryk, badges
     • Makermaskiner
      Laserskærer, 3D printer, CNC fræser