TECHSPACE

ts_540

Gå til robot, kodning og krea-tech  i dit lokale ungdomscenter. Kom alene eller sammen med dine venner, klubbens faste TechSpace-pædagog tager imod og laver inspirerende, tossede, seriøse, halvfærdige, helfærdige og f**king fede teknologiprojekter  sammen jer. Du kan være helt ny og nysgerrig, eller så erfaren at SDU Robots ringer til dine forældre ugentligt, for at høre om du snart kommer og forsker for dem – der er plads til alle, vi leger, lærer og finder på i fællesskab.

Spørg i dit ungdomscenter, hvornår de holder TechSpace næste gang; 

  • UC Hjallese
  • UC Højstrup
  • UC Kroggård
  • UC Rosengård
  • UC Skibhus
  • UC SV
  • Ungdomshuset *Talent*

TechSpaces er organiseret som Clubhouse-satellitter eller teknologiske “pop-up værksteder”, der er designet til at kunne integreres i centrenes almene drift, lokaler og personale. Dette gør konceptet økonomisk tilgængeligt og pædagogisk solidt, fordi “døren til robotteknologi, kodesprog og innovation”. TechSpace ligger lige midt i deres eget ungecenter, og holdes vidt åben af en kompetent voksen de kender i forvejen og har tillid til. Her skabes et tryghedsrum, hvor social og faglig udvikling går hånd i hånd, og de unge støttes i at være modige, prøve nyt, nørde igennem og drømme stort i fællesskab.

TechSpace-pædagogernes færdigheder udvikles på seks årlige temadage, hvor de præsenteres for nye teknologier, programmer og dimser. Vores undervisere introducerer til praktisk brug og didaktiske værktøjer, der har innovation og teknologi som omdrejningspunkt. Udover kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder, giver dette også et fagligt netværk at sparre med, og har banet vej for teknologisk funderede samarbejder på tværs af ungdomscentrene.

Kompetenceworkshops afholdes i The Clubhouse i Ungdomshuset i Nørregade, hvor I bliver mødt af vores eksperter indenfor de respektive temaer. Vi har plads til flere motiverede tech-pædagoger, og det kræver ikke mange forkundskaber at “stige på toget”. Har du lyst til faglig udvikling og interesse for feltet, så kontakt os, vi får dig godt i gang. Har du kriblen i fingrene og produceret syv tutorials indenfor den sidste uge, så kontakt os, vi deler din begejstring!

Kontakt vores TechSpace koordinator

Karsten Damgaard

+45 29 10 71 24

SE MERE PÅ VORES FACEBOOK SIDE