UNDERVISNING

Vi har en bred vifte af forskellige undervisningstilbud i Computer Clubhouse.

Fritidsundervisning.

fritidsundervisningsthumb
Er du mellem 14-18 år har vi 3 timers kurser og workshops du kan gå til i din fritid igennem ungdomskolen. Sæsonen for fritidsundervisning starter midt i september og slutter sidst i april. Det er ganske gratis at deltage og vi glæder os til at se dig.

Læs mere om og tilmeld dig kurser her

Skolesupport

skolesupport
Vi tilrettelægger og udbyder jævnligt forskellige forløb for folkeskoler, friskoler og ungdomsuddannelser.

Vi kan lave skoleforløb i vores MakerSpace, i vores klassiske Medieværksted og i Elektronisk Musik. Forløbene kan være lige fra lasercuttede smykker og t-shirt tryk i MakerSpace, grafiske produkter som plakater til rap-tekstforløb i vores elektroniske musikværksted. Vi vil gerne indgå en dialog med klassens lærer, så vi får skruet det helt rigtige tilbud sammen.

Kontakt: Maria Friis mnh@odense.dk

Workshopaktiviteter og foredragsaftener.

Med jævne mellemrum bliver vi bedt om at komme lave en workshop eller holde et oplæg. Vi vil meget gerne ud og dele ud af vores erfaringer så kontakt os så finder vi på noget sammen.

Kontakt: Maria Friis mnh@odense.dk

TechSpace

540160ts
Vores nye samarbejde med TechSpace i Irland er landet godt. Vi har allerede oprettet en god håndfuld Techspaces og uddannet en flok dedikerede ambassadører. Hvis du også vil oprette et TechSpace på din skole eller i din klub så skriv til os.

Kontakt: Karsten Damgaard kada@odense.dk