OM OS

Hvad er Computer Clubhouse ?

Computer Clubhouse er Ungdomshusets åbne værksted, hvor du kan lave stort set alt med en computer – plakater, flyers, programmering, spil, 3D animation, T-shirt tryk, film, installationer og meget mere.  Det eneste, det kræver, er, at du har tiden og lysten til at lære.

Computer Clubhouse er et åbent miljø, hvor du kan komme i din fritid og arbejde kreativt, legende og skabende med de nyeste teknologier. I Computer Clubhouse arbejder du sammen med andre unge og voksne mentorer, der har den samme interesse som dig. Du har adgang til ressourcer, materialer og redskaber til at udvikle projekter blandt andet indenfor film, hjemmesider, animation, grafik, elektronisk musik, robotter og innovation.

Computer Clubhouse i Odense er en del af et større verdensomspændende netværk af ca. 100 Computer Clubhouses. Se hvor de andre ligger på www.computerclubhouse.org

Computer Clubhouse består af 3 værksteder. MakerSpace, Eletronisk Musik og Medieværkstedet

MakerSpace
makerspacesthumb
I MakerSpace bygger vi prototyper og arbejder med form? Der bliver bygget robotter med sensorer og microcontrollere. Vi arbejder med værktøjer som laserskærer, 3D-printer, med svejsning og lodninger, søm, skruer og masser af gaffatape.

Elektronisk Musik
elektronuksmusik
I Elektronisk Musik bruger vi computeren som instrument. Der bliver skrevet
rap-tekster, lyrik, indspillet vokaler og instrumenter i vores lydboks. Et færdigt nummer kan tages et skridt videre og fx blive til en musikvideo på youtube.com.

Medieværkstedet
medieværkstedet
I  Medieværksted kan du lave plakater, flyers, 3D-animation, spiludvikling, T-shirt-tryk, mapping, filmeffekter og meget mere.

Vi laver ikke tingene for dig, men guider dig til du står med det færdige produkt i hånden.

Områdeleder:

mariathumb

Maria Friis
mnh@odense.dk
+45 26127832

Underviser SpilDesign og MakerSpace:

martinThump

Martin Lilliendal Hansen
mlh1407@gmail.com
+45 25461427
www.mlh1407.com

Underviser GrafiskDesign og Byrumspolifylla:

hasnThumb

Hans Chr. Arnklit
mnh@odense.dk
+45 26127832
http://www.art-arnklit.dk

Underviser Musikproducer:

Jeppe Fureby
jeppe@djpad.dk