OM OS

Clubhouse er Ungdomshusets åbne ungemiljø, hvor du kan komme i din fritid og arbejde kreativt, legende og skabende med de nyeste teknologier. Vi har  MakerSpace, medieværksted, elektronisk musikstudie og eSportsfaciliteter. Hos os kan du lave stort set alt, der involverer en computer – robotter, kodning, plakater, flyers, lasercutting, programmering, spil, 3D animation, 3D print, T-shirt tryk, installationer og meget mere.  Det eneste, det kræver, er, at du har tiden og lysten til at lære. Du arbejder du sammen med andre unge og voksne mentorer, der har den samme interesse som dig, og bliver en del af et verdensomspændende netværk af ca. 100 Clubhouses. Se de andre på  computerclubhouse.org

Kom lige ind fra gaden i vores åbningstid, eller meld dig til undervisningshold. Uanset hvad, er du velkommen, og får adgang til ressourcer, materialer og redskaber til at udvikle projekter blandt andet indenfor film, hjemmesider, animation, grafik, elektronisk musik, robotter og innovation.

Clubhouse er også en læringsplatform med skoletjeneste, valgfag og kompetenceudvikling af lærere, pædagoger og andre der arbejder med børn og unges læring og skaberlyst, indenfor robotter, kodning, teknologisk innovation og digital dannelse. Se mere på “SKOLETJENESTE”, ring til os, kom ind og snus til miljøet og underviserkræfterne i vores almindelige åbningstid eller mød os til events. Vi udbyder og udvikler skræddersyede forløb af højeste kvalitet, der matcher jeres behov og målgruppe!

 

 

 

Maria Friis, leder af The Clubhouse

mariathumb

Maria koordinerer den daglige drift, projekter, events, undervisningshold, skoletjeneste og eksterne samarbejder. Hun tager imod jeres henvendelser, kontakt hende hvis I gerne vil have noget samarbejde i gang, eller ønsker at høre mere om nogle af vores ydelser.

Kontakt Maria:

mnh@odense.dk
+45 26127832

 

Hans Chr. Arnklit

Hans Christian er en af Odenses markante lokale street art kunstnere og vores grafiker på Havnekulturfestivallen. Han ligger vægt på samskabelse, workshops og at arbejde praksisnært. Han tager udgangspunkt i de praktiske aspekter af værkfremstillingen, fordi det er en god måde at få de unge involveret i at lave byrumsinstallationer, grafik og fotokunst. I værktøjskassen finder vi laser cutter, grafiske programmer, t-shirt tryks og meget andet.

Kontakt Hans;
artarnklit@gmail.com
art-arnklit.dk
Tlf: 30367428

Mette Fredsted Gram

Mette elsker at nørde med kunst og design på computeren, og har gjort det til “sin ting” at mixe nuttede pelsdyr og glitter med blotlagte hjerne og brækkede knogler, og i det hele taget at eksperimentere med materialer og vilde idéer.  Hun er uddannet designer, er den sejeste frihåndstegner og laver alt muligt tech-art med børn og unge i The Clubhouse og vores skoletjeneste. Hendes værktøjskasse spænder bl.a. over tegning i Adobe Photoshop, illustration i Adobe Illustrator, animation i Adobe After Effects, stopmotion animation, smykker, lamper og alt muligt andet sejt på laserskæreren.

Kontakt Mette;

mettens@gmail.com

omfgmfg.com

Tlf. 27269699

 

Jakob Rosenberg Basdekis Jensen

Jakobs indgang til  Clubhouse Odense, er det pædagogiske relationsarbejde. Han synes det fedeste i verden er at være kreativ med børn og unge, og at skabe værker og projekter i krydsfeltet mellem læring, teknologi og kunst. Og han gør en dyd ud af at tilpasse aktiviteterne og processer, så de matcher de unges interesser, behov og lærings potentialer. Han kan lære dig at lave en robot, at laserskære, arbejde med grafikprogrammer, lyd- og lysinstallationer og stopmotion film. Nåh ja, han er også billedkunstner og har en ustoppelig trang til at udvide sit private retrogaming museum. Du kan lave alt mulig sjov læring sammen med Jakob i vores skoletjeneste, i TechSpace og på vores Ungdomsskolehold.

 

Kontakt Jakob;

jrj@ungodense.dk

www.facebook.com/jakobrosenbergart

tlf. + 45 30 11 32 09

 

 

Martin Olesen

Martin er vild med ALLE dele af at arbejde med børn, unge og blandede læringsformer – især når der nørdes med teknologi. Han synes det er fedt at undersøge, udvikle, forsøge, fejle og komme op på tech-hesten igen. Det er også fedt at stå med et færdigt produkt, men ikke afgørende om det er en robot, en kode, eller et remake af Gotham City i gaffatape, printplader og lasercuttet MDF plade. Bare I laver det sammen, og han kan få lov til at være den voksne, der er med til at få fede ting at ske. Kunne det så lige så godt være kajaksejlads han lavede med de unge? – ”Nej, det skal være tech, det er en livslang passion og får de unges hjerner til at vokse og smilene til at brede sig, når vi finder løsninger sammen i makerværkstedet eller bag skærmene”. Du kan møde Martin i TechSpace, på Talentholdet og når vi holder events og festivals.

 

 

Pernille Forsberg Bøjsen

Pernille er uddannet pædagog og bruger sin baggrund i de kreative samskabelses processer, hun indgår i med byens unge. Hun er vild med at arbejde med sammenhænge på tværs af tid, teknologier og æstetikker, og at koble teknologi med traditionelle håndværk, da håndværk er blandt de ældste levn vi har fra mennesker fx. fund fra arkæologiske udgravninger. “For mig er det med til at skabe en stærk relation mellem fortiden og den nutid vi er i, samt kreere visioner om fremtidens tekniske verden”

Du kan bl.a. møde Pernille i TechSpace, Skoletjenesten og på vores events

 

Kontakt Pernille

pern7400@appsodense.dk

Tlf. 61657541